Referenties

Vraagouder van opvangkindje op google 2023: Nadia is een lieve, zorgzame gastouder die kind en ouder voorop zet. Ze bied veiligheid, vertrouwen en een goede basis voor de kinderen om op hun eigen manier op te groeien en te ontwikkelen. Mijn dochtertje gaat al drie jaar lang met veel plezier naar Nadia. Mijn zoontje gaat nu één dag in de week en twee dagen kinderopvang maar we tellen de dagen af tot dat er plek is en hij ook lekker alle drie de dagen naar Nadia kan. Wat een verschil tussen het zakelijke van de kinderopvang en het flexibele en persoonlijke van Nadia

Vraagouder van opvangkindje op google 2023: Wij kunnen geen betere gastouder wensen. Als wij de andere reviews zien zijn ze volledig terecht. Nadia is fantastisch voor zowel ouders als kinderen. De manier hoe Milan reageert als hij bij Nadia aankomt en weg gaat zegt genoeg. Hij gaat altijd blij naar binnen en komt altijd blij naar buiten.

Vraagouder van opvangkindjes op google 2023: De beste keuze die we hebben gemaakt voor onze kinderen!

Maart 2021:  N. zit al met een big smile in de auto als we de straat in rijden! Straks ons kleine meisje met alle vertrouwen ook bij jou! 

Maart 2021: Ik ben mega blij met de keuze van de gastouder! De oudste 2 zijn nooit bij gastouder of kdv geweest, maar voor de jongste toch die keuze gemaakt. Nog geen dag spijt gehad! Echt een fantastische Gastouderopvang ‘Het Eekhoorntje’!! Onze zoon en de zoon van de gastouder zijn ook gek op elkaar. Onze zoon roept de hele tijd al Nadia Roan of Rob in de auto. D. vind het altijd een feest om bij jullie te komen! Hij kan eerder Roan zeggen dan de namen van z’n broer en zus! 

November 2020: Onze dochter R. ging afgelopen 4 jaar met heel veel plezier naar ’t Eekhoorntje (Nadia). Ze kon vaak niet wachten totdat ze weer naar Nadia mocht, ze kwam vrolijk en afgemat weer thuis. Tijdens de ‘opvang dagen’ wordt er keer op keer wat bedacht om alle kids te vermaken. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je kind zich verveeld. Het contact tussen vraagouder en gastouder is goed en laagdrempelig. Qua tijden is Nadia redelijk flexibel (ideaal met een partner in de zorg). Daarnaast ontvang je tijdens of na de opvangdagen een mooie collage van foto’s van wat er die dag allemaal gedaan is. Kortom de afgelopen 4 jaar heeft onze dochter erg veel plezier gehad bij Nadia. We vinden het dan ook oprecht jammer dat hier een einde aan komt. Uiteraard zien we je ongetwijfeld nog geregeld. 

Augustus 2019: Lieve Nadia, Ik wil je bedanken dat je op zo’n geweldige manier een 2de thuis voor W. hebt gecreëerd. Je hebt samen met ons W. opgevoed en ik zal nooit vergeten hoe fijn je ons deze jaren hebt geholpen. Dankjewel! 

Juni 2019: Nadia is een fijne gastouder, onderneemt veel met alle kinderen zoals boodschappen doen, een bezoek aan de kinderboerderij of speeltuin, en dit alles gebeurd op de bakfiets welke je ongetwijfeld al een keer voorbij hebt zien fietsen. Daarnaast zorgt Nadia er voor dat regelmatig een nieuw thema is waarin kinderen op welke leeftijd dan ook spelenderwijs wat educatiefs mee krijgen. Vaak wordt er in dit thema een hoop geknutseld. Je ontvangt tussendoor vaak een foto van wat ze allemaal gedaan hebben die dag, lunch en een tussendoortje wordt voor gezorgd. Nadia is flexibel qua tijden, wat ideaal is wanneer je wisselende diensten hebt en je dochter pas na 18u kunt ophalen. Onze dochter gaat graag naar Nadia toe en vraagt vaak in het weekend al wanneer ze weer mag! Nadia is fijn in de omgang met alle kinderen evenals de ouders. Tot slot staat Nadia altijd open voor vragen en denkt mee waar dit gewenst is. Gastouderopvang ‘Het Eekhoorntje’ zou ik aan iedereen aanbevelen. Iedereen wordt met een hoop enthousiasme ontvangen en alle kinderen voelen zich binnen no-time op hun gemak en vermaken zich opperbest!

Een oma van een opvangkindje schreef op facebook: Als ik mijn kleinzoontje op kom halen heeft ie altijd een lach op zijn gezicht. Hij heeft t bij jou heeeeeel erg naar zijn zin!!!! Je bent echt zoooo lief voor de kindjes!!!👍👍 Mag ook wel eens gezegd worden!!! TOPPER.

Vraagouder van een opvangkindje schreef op facebook: De liefste gastouder! Zo leuk en lief voor de kindjes! 

Vraagouder van een opvangkindje schreef op facebook: De liefste gastouder die er is

Vraagouder van een opvangkindje: Lieve Nadia en kids, Het was dolfijn om op de vrijdagen bij jullie te zijn! Jullie zien mij vast nog wel is als verstekeling in/op nadia’s bakfiets zitten :-). Bedankt voor alles! 

Vraagouder van een opvangkindje schreef op facebook: Lieve gastouder die goed inspeelt op de ontwikkelingsfase van het kind. Ze biedt veel leerzame activiteiten aan en de kinderen zijn veel buiten. Voor onze kinderen een tweede thuis…

Vraagouder van een opvangkindje schreef op facebook: Goed bezig Nadia Bokslag-Alkaff je bent echt een geweldige Gastouder, toppertje!!!

Vraagouder van een opvangkindje schreef op facebook: De kindjes hebben het getroffen dat ze bij deze gastouder opvang mogen spelen……super leuk!!  

 Vraagouder van een opvangkindje: Onze dochter heeft het heel erg naar haar zin, ze mag 2 x in de week komen spelen en dat vindt ze geweldig! Mijn complimenten voor jouw betrokkenheid in jouw werk. De kindjes mogen blij zijn dat ze zo’n leuke gastouder hebben! Een aanrader voor iedereen!

Vraagouder van een opvangkindje: Onze zoon gaat dolgraag naar Nadia en de andere kindjes toe. Geniet van de aandacht, speelmaatjes, uitstapjes naar de speeltuin, kinderboerderij, waterpark…Je kan het zo gek niet bedenken. Respect met al die kinderen. Voordat onze zoon naar een gastouder ging had ik er zo mijn bedenkingen bij, maar die verdwenen toen ik met eigen ogen zag hoeveel pret onze zoon bij haar heeft.

Vraagouder van een opvangkindje: Het Eekhoorntje is een fijne gastouderopvang voor onze zoon. Nadia is heel actief met de kinderen, veel knutselen, naar buiten en nieuwe dingen leren. Er is veel structuur door middel van dagritmekaarten en een Kiki programma. Nadia weet goed wat een kind nodig heeft en speelt daar op in. Onze zoon gaat nu twee maanden naar de opvang en geniet echt. Hij praat beter, leert echt samen spelen en is daar echt onderdeel van het gezin op de opvang dagen. Ik laat hem dan ook met een gerust hart achter en weet dat Nadia aan de bel trekt bij vragen, ziekte of iets dergelijks. Ben heel tevreden en blij dat nummer twee er ook heen kan.

Vraagouder van een opvangkindje: Een fijne, huiselijke opvang waar onze zoon echt onderdeel is van het gezin. Nadia onderneemt veel met de kinderen, knutselen, lekker naar buiten, koekjes bakken en het Kiki programma. Ze geeft kinderen een uitdaging en laat ze heerlijk op eigen tempo leren en ontdekken. Onze zoon heeft het er erg prettig. Zoonlief weet welk van zijn vriendjes hij op welke dag kan verwachten en dat maakt hem erg vrolijk. 

Vraagouder van een opvangkindje: Lieve Nadia, De laatste dag alweer van jouw oppasperiode bij onze zoon! We vinden het natuurlijk ontzettend jammer dat we je nu gaan missen, maar zijn tevens dankbaar voor de tijd die je bij ons bent geweest. Onze zoon genoot altijd zichtbaar van je aanwezigheid, hij verheugde zich altijd op je komst. Vol geduld en altijd lief (jij dan!), heeft hij genoten van de leuke dingen die jullie samen ondernamen. Dat kende hij niet met zijn moeder! En ook niet die heerlijke boterhammen met hagelslag! Het was dus altijd een soort feestje voor hem. Wij, heeft het geholpen om na 3,5 jaar fulltime zorg even op adem te komen en zaken die al lang lagen te wachten af te kunnen handelen. Ook ik ben je dus zeer dankbaar geweest en heb vanaf het eerste ogenblik onze zoon in vol vertrouwen bij je achtergelaten. We hopen je zeker nog te zien en wensen je heel veel succes met je nieuwe opleiding en zo mogelijk ook nieuwe carrière. Dikke kus

 

Gastouderopvang 'Het Eekhoorntje'